B-tytöt

Viikonloppuna oli B-tyttöjen vuoro vierailla Savonlinnassa. Kyseessä oli Aluemestaruus lopputurnaus. Reissuun lähdettiin perjantaina ja vähän jänskättiin joudutaanko lumimyräkkään Savonlinnan päässä. Matka meni kuitenkin hyvin ja perille päästiin Joukon sompaillessa turvallisesti. Hyvät unet ja aamupalat ja sitten peleihin. Joukkueet oli jaettu kahteen lohkoon ja meidän lohkossa pelasi Enonkosken Pyrintö sekä Pyhäselän Urheilijat. Toiseen lohkoon jäi Savonlinnan Ajo, Pieksämäen Tsemppi sekä Puijo-Wolley. Eka peli ja vastaan EnPy. Kone kävi, mutta kuullosti siltä kuin vain kolmella pytyllä. Tasaisesti edettiin kohti erän loppua ja onneksi kääntyi meille parin pinnan erolla. Toiseen erään löytyi kaikki pytyt ja niinpä Enpy jäi kelkasta välittömästi. Selkeä erävoitto ja näin varmistui paikka mitalipeleihin. Toisessa pelissä oli panoksena paikka loppuotteluun, vaikka luulinkin, että pelataan semit ja sitten finaalit. No, jokatapauksessa toiseen peliin ja vastaan siis PyU. Ensimmäisen kerran vastaan tuli yhtähyvin tai paremmin syöttävä porukka kuin me ja valitettavasti se näkyi vastaanotossa. Sinillä oli aika mahdoton tehtävä jaella palloa hyökkääjille ja niinpä PyU suorastaan murskasi meidät eka erässä. Toiseen erään peliä saatiin selkeästi parannettua, mutta taistelu ei ihan riittänyt ja PyU voitti myös toisen erän ja matkasi ansaitusti finaaliin. Meille siis paikka pronssipeliin ja se tiesi salin vaihtoa OKL-halliin. Vastustajaksi pronssipeliin asettui Tsemppi. Ei kuitenkaan sama joukkue joka alkusarjassa oli meidän lohkossa vaan Tsempin ykkösjoukkue. Tiukkaa vääntöä heti alusta lähtien ja näki ettei tulla helpolla pääsemään. Vastustaja puolusti hyvin hyökkäyksiämme ylös jä näin pisteenteosta tuli työlästä. Eka erän loppuun tuli vielä tuomarin moka ja niinpä Tsemppi väänti erän itselleen. Pienestä väsymyksestä huolimatta näki, että taistelutahtoa löytyy. Toiseen erään löytyi taas hyvä syöttö ja lisääntyneiden helppojen pallojen määrä meidän puolelle antoi tarvittavan edun ja niin ottelu alkoi kääntyä meille. Hennan ja Sannin lyöntien lisäksi myös Alisa, Anniina sekä Eeva-Kaisa lisäsivät pistesaldoa tasaisesti kohti erävoittoa. Kolmas ja ratkaiseva erä ei tuonut muutosta pelin luonteeseen. Hyvän syötön avulla saatiin jatkohyökkäysiä riittävä määrä ja näin päästiin Tsempiltä karkuun. Erä meille ja tytöille siis aluemestaruuspronssia. Nuorelta joukkueelta hieno saavutus ja osoitus, että salilla tehdään oikeita asioita. Allekirjoittanut onnittelee omasta ja seuran puolesta kaikkia syksyn aikana joukkueessa mukana olleita mitalista ja toivottaa Hyvää ja Rauhallista Joulua kaikille. Kiittäen Olli Nenonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.