“Äffien” kauden avaus

F_ploki

F_ploki

Keski-Suomen alueen nuorimpien lentopallolupausten kausi polkaistiin käyntiin Pihtipudas -Salissa lauantaina. F-ikäisillä ei varsinaista sarjatoimintaa ole vaan maakunnassa järjestetään kauden aikana 3-5 toimintapäivää, joista Ploki sai järjestettäväkseen ensimmäisen.

Plokin kahden joukkueen lisäksi paikalla olivat PetPet ja KoPy kumpikin yhdellä joukueella. Päivä aloitettiin joukkueiden esittelyllä, jonka jälkeen suoritettiin  lentopalloliiton taitomerkkitemppuja kuudella eri tehtävärastilla. Temppuihin kuului mm. kiipeilyä, kierimistä ja erilaisia pallon heittoja. Evästauon jalkeen päivää jatkettiin otteluilla, joissa jokainen joukkue pääsi pelaamaan toisiaan vastaan. Vaikka osa junnuista pelasi F-pelimuodolla ensimmäistä kertaa, saatiin nytkin huomata kuinka suoritukset paranivat peli peliltä. Vaikka päivästä tuli odotettua pienimuotoisempi osanottajamäärän suhteen, oli kaikilla kuulemma hauskaa ja sehän on näissä turnauksissa tärkeintä.

Tulokset: Ploki1-PetPet 0-2, Ploki1- KoPy 1-1, Ploki1-Ploki2 0-2, Ploki2-KoPy 1-1, Ploki2-PetPet 0-2, PetPet-KoPy 2-0.

 

Olikos kaikilla kivaa?  JOOOOOOOOO!!!!!!!

F_piv_ryhmkuva

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.