D-tytöt JyLen vieraana

D-tytöt pelasivat lauantaina turnauksensa Jyväskylässä. Vastassa olivat Pyrintö, JoLePa, PetPet ja isäntäjoukkue JyLe. Plokin tytöt voittivat selvästi jokaisen ottelun numeroin 2-0. Turnaukseen lähdettiin seitsemän tytön voimin. Ennen otteluja tavoitteeksi laitettiin kolmen kosketuksen peli. Tällä kertaa se onnistui hyvin, Plokin tytöillä oli selvästi vahvin syötönvastaanotto. Pelissä nähtiin muutamia “kolmen kosketuksen pelastus”-palloja. Tytöt antoivat todella kaikkensa. Välillä ilmat meni pihalle, mutta aikalisän aikana saatiin vähän hengähdystaukoa, ja taas jatkettiin peliä hienoin tuloksin.

Alkusarjan viimeinen turnaus pelataan tammikuun alussa Jämsässä. Onnea tytöille voitoista ja Hyvää Joulua kaikille toivottaa apurina ollut Liisa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.