Miehet voitokkaina kotonaan

Miesten 4-sarja kausi jatkui kotiturnauksella. Edellisen turnauksen lupauksia antavat voitot antoivat aihetta odottaa menestyksekästä päivää, vaikka vieraaksi saapuikin kovaksi tiedetty Huki Jyväskylästä, sekä TiPa Tikkakoskelta.

Ensimmäisen ottelun alkua saatiin odottaa hieman toivottua pidempään, kun kommunikaatio-ongelmien vuoksi Huki saapui paikalle myöhässä. Plokin urhot saivat vähintäänkin riittävästi aikaa lämmitellä, kun hikeä vuodatettiin pitkälti toista tuntia, ennenkuin päästiin tositoimiin. Hukkaan ei lämmittely mennyt, sillä Huki oli ehkä hieman yllättäen lähes vastaantulija. Plokiin vahvistukseksi hankittu liigan porttejakin vuosi sitten kolkutellut Oki Nenye oli hakkurin paikalla hetkittäin pitelemätön. Huki pääsi peliin mukaan vasta kolmannessa erässä, kun Plokilaiset sortuivat löysäilemään hetkin huolimattomasti. Viime hetken taistelutahto toi kuitenkin kotijoukkueelle täyden pistepotin erin 3-0 (25-13, 25-13, 25-23).

Tikkakosken Pallo on Hukin tavoin jo viime kaudelta tuttu vastus Plokilaisille. Tipa pysyi koko ottelun ajan Plokin tuntumassa, mutta todellista haastetta he eivät kotisalissaan juhlineille Plokilaisille kyenneet antamaan missään vaiheessa. Ploki vei päivän toisenkin mittelönsä 3-0 (25-19, 25-16, 25-16).

Kauden ensimmäinen kotiturnaus oli erittäin positiivinen kokemus joukkueelle. Tärkeä täysi pistepotti nosti Plokilaiset jo kolmen pisteen päähän sarjan kärjessä porskuttavasta Sumiasten Kunnosta. Ploki pystyi pitämään tasonsa yhtä erää lukuunottamatta hyvänä ja jokaisella pelaajalla oli asenne kohdallaan. Päivän selvästi tehokkain oli Oki Nenye, jota säestivät hyvin lähes virheettömästi pelannut keskimies Toni Saastamoinen, sekä aina eleettömän varma Sami Matalamäki, joka tällä kertaa hoiteli liberon tonttia.

Harjoittelu ei todellakaan ole mannyt hukkaan, sillä niin joukkueena, kuin yksilötasollakin suorittamisen taso on noussut jo nyt alkukauteen verrattuna paljon. Erityisesti yleispelaajille passari Meriruoko pelasi muutamaan otteseen herkullisia hyökkäyspaikkoja, jotka saivat vastustajien torjunnan aivan sekaisin.

Miehet nauttivat nyt täysillä Joulusta ja kausi jatkuu pelien osalta vasta vuodenvaihteen jälkeen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.