C-tytöt SM-sarjaan

Ct_pelitil_2

Ct_pelitil_2

C-tyttöjen Idän aluesarjan viimeinen kierros pelattiin lauantaina Outokummussa. Turnauksessa ratkottiin aluesarjan sijoitukset 7-12 ja samalla myös SM-sarjaan pääsevät joukkueet. Ploki voitti ensimmäiset kaksi otteluaan, Lapinlahden Vetoa vastaan 25-19, 26-24 ja Outokummun Partiota vastaan 25-5, 25-7 ja pääsi siten pelaamaan sijoista 7 ja 8. Vastassa oli Liperin Taimi. Valmentajillakin taisi syke nousta huippulukemiin, kun ensimmäisessä erässä mentiin 22-22 tilanteesta tasapisteissä kunnes Ploki otti kaksi perättäistä pistettä ja erän meille lukemin 30-28. Toinen erä saatiinkin sitten jo selvemmin 25-22.

Idän aluesarjan seitsemäs sija takaa C-tytöille paikan tammikuussa alkavaan SM-sarjaan, jossa pelaa 42 ympäri Suomea olevaa joukkuetta.

Ct_pelitil_1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.