E-nuorten alkusarja päätökseen

Ploki_2_kotit

E- nuorten maakuntasarjan alkusarja päätettiin sunnuntaina Pihtipudas-Salissa. Turnaukseen osallistuivat Plokin kolmen joukkueen lisäksi JyLe kahdella joukkueella sekä PetPet.

Ploki1 jatkoi vakuuttvasti kauttaan ottamalla 2-0 voitot kaikista kolmesta ottelustaan. Samalla tytöt varmistivat alkusarjan kärkipaikan. Ploki2 taisteli myös hienosti ottamalla neljästä ottelusta kolme voittoa. Elosalamat joutui tällä kertaa tyytymään yhteen voittoon, kahdessa ottelussa tappio tuli vasta jatkoerässä. Upean päivän kruunasi viimeisenä pelattu “paikallisottelu” Ploki2 vastaan Elosalamat. Yleisö sai jännittää tasaisen ottelun ratkaisua aina kolmanteen erään, jonka lopussa Ploki2 oli lopulta vahvempi. Juuri tämä voitto nosti Ploki2:en tasapisteisiin Elosalamoiden kanssa alkusarjassa. Näiden joukkueiden lopullinen sijoitus ei ole vielä tiedossa koska sarjan muut joukkueet turnasivat samaan aikaan Leppävedellä.

Huomionarvoista tässä turnauksessa oli että yleisöä oli paikalla ehkäpä ennätysmäärä kun puhutaan tämän ikäluokan turnauksista. Jotkut yleisössä olleet myönsivätkin että jännittää sai enemmän kuin liigaotteluissa.

Tulokset: Ploki2-PetPet  2-1, Elosalamat-JyLe2  0-2, Ploki1-JyLe1  2-0, PetPet-Elosalamat  2-1, Ploki1-PetPet  2-0, JyLe1-Ploki2  0-2, JyLe2-Ploki1  0-2, Elosalamat-JyLe1  2-0, Ploki2- JyLe2  0-2, Elosalamat-Ploki2  1-2.

Turnaukset jatkuvat ensi vuoden puolella jatkosarjoilla joiden ohjelmat eivät ole vielä tiedossa.

Ploki_2_kotit

En_Kotit_5_12

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.