N-2 sarja

Pakkaspäivän viettoa Kokkolassa. Kaksi peliä Kokkolan Tiikereitä vastaan sunnuntaina ja valitettavasti pistesaldo ei lisääntynyt pojollakaan. Ensin käkättimeen suoraan 3-0. Pieni tauko ja pienet vaihdot toiseen peliin ja tasaisemman väännön jälkeen taululla 3-1. N-2 sarjan osalta runkosarja on nyt paketissa ja saldoksi sieltä tuli yksi voitto. Pelattiin lähes joka peli eri kuusikolla jä näin vaikutusta pelien lopputulokseen ei voi poissulkea. Kovista peleistä saatiin kuitenkin hyvää informaatiota kuinka pelaajat suoriutuvat omasta tontistaan ja mitä hyvää sieltä löytyy ja mitä kehittämiskohteita. Tammikuussa jatketaan alemmassa jatkosarjassa. Nyt tiukkaa harjoitusta jokaiselle pelaajalle ja kevätkaudella syötetään me sitten vastustajille kyykeittoa. Syyspuolen reissuista kiittäen Olli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.