B-tytöt SM-sarjaan

Pieksämäellä lauantaina pelatut ottelut Puijo-Volleyta, Leppävirran Viriä ja Pieksämäen Tsemppiä vastaan sujuivat täysin Plokin tyttöjen komennossa. Tasainen esitys PuVoa vastaan ja taululla 2-0 (25-16,25-11). Sama tahti Viriä vastaan ja loppunumeroiksi kirjattiin myöskin 2-0 (25-16,25-17). Sämpylät huikopalaksi ja sitten syöttönäytös Tsemppiä vastaan. Loppunumerot 2-0 (25-5,25-7). Voitot tarkoittaa, että 11.12 pelataan Savonlinnasssa sijoista 1-6 ja kun idän alueelta pääsee SM-sarjaan 8 joukkuetta niin Ploki on jo varmistanut paikkansa siellä. Hienoa tytöt. Pelillisesti tytöt ovat menneet hienosti eteenpäin. Oli pitkiä pätkiä otteluissa, jolloin valkku voi istua penkillä ja katsoa kun joukkueen peli rullaa ja tekemisen meininki pysyy hyvällä tasolla. Nyt vaan jatketaan tiukkaa työntekoa ja valmistaudutaan tuleviin koitoksiin. Allekirjoittanut kiittää kaikkia mukana olleita. Nähdään salilla. Terveisin Olli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.