Miehet paransivat

Miesten maakuntasarja jatkui kahdella ottelulla Jyväskylässä. Turnausta isännöi Jyväskylä Lentiksen A-pojat ja paikalle oli saapunut myös hallitseva maakuntasarjan mestari Korpiladen Martti.

Ensin Plokia vastaan asettui Martti. Valmentaja Olli Nenonen oli muokannut kokoonpanoa niin, että Toni Saastamoinen asteli kuusikkoon Pauli Matalamäen paikalle keskitorjujaksi. Tasainen avauserä kääntyi lopussa Martille, kun Plokilaiset eivät pystyneet pitämään peliään tasaisena, vaan hyviä suorituksia seurasi usein huonot. Kaksi seuraavaa erää Ploki piti kuitenkin vahvasti hallussaan ja nappasi molemmista eristä pisteet mukaansa. Näin koko ottelu Plokille 2-1 (23-25, 25-17, 25-23).

Toiseen otteluun kokoonpanoa muokattiin jälleen, kun Olli päätti vaihtaa Heikki Pesosen hakkurin paikalle ja Paulin omalle paikalleen keskelle. Ottelu nuoria JyLe:n poikia vastaan lähti käyntiin melko epävarmasti. Pienen alkuvapinan jälkeen kuitenkin Ploki löysi peliinsä tarvittavan rytmin ja hetkittäin jopa vei peliä suvereenisti. Kaikki eräpisteet lähtivät Pihtiputaalle lukemin 3-0 (25-15, 25-19, 25-17).

Päivän todellinen yllättäjä oli tulikasteensa keskitorjujana saanut Toni, joka pääsi varsinkin torjutapelissä kovaan vauhtiin. Näinpä Plokin tunnetusti rautainen keskari-osasto on nyt entistä kovempi. Kotiin suunnattiin hyvillä mielin, olihan tämä aivan erilainen suoritus, kuin kauden avaus Sumiasissa. Niko Nenye totesikin tuttuun tyyliinsä lyhyesti ja ytimekkäästi: “Näin helppoako se oikeesti olikin?”

Pelit jatkuvat 4.12., eli jo kahden viikon päästä kotisalissa.

Teretulemast!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.