Naisten 3-sarja

 

Lauantaina matkasimme Saarijärvelle pelaamaan maakuntasarjaa kahden ottelun verran. Vastustajiksi asettuivat tällä kertaa Leppäveden Leppä ja Saarijärven Pullistus. Leppää vastaan ensimmäinen erä meni vielä lämmitellessä, mutta toiseen erään saatiin jo uusi vaihde silmään. Kolmas erä kulki myös välillä oikein mallikkaasti, mutta omat virheet johtoasemassa antoivat vastustajalle mahdollisuuden tulla rinnalle ja vielä ohikin. Ottelu Lepälle 3-0.

Toinen peli SaPua vastaan lähti hyvin käyntiin. Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä viimeiseen pisteeseen saakka SaPun viedessä kuitenkin erän. Toisessa erässä jatkoimme siitä mihin jäimme. Vastustaja oli ajoittain ihan hukassa, mutta sorruimme omiin virheisiin liikaa, jolloin vastustaja kiitti ja kuittasi. Tästä emme kuitankaan lannistuneet vaan lähdimme kolmanteen erään asenteella näyttämään miten me mummot näpräämme, niin kuin vastustajan valmentaja peliämme kommentoi. Ratkaisuhetkillä syöttöruuruun asteli Asta, joka pamautti ala-aloituksella ässän kenttään. Tästä vastustaja ei enää toipunut meidän näpräillessä erä loppuun saakka vieden se nimiimme. Ottelo SaPulle 2-1.

Tavoitteet täyttyivät tälläkin kertaa. Vaikka emme tällä kertaa voittaneet kuin yhden erän, nautimme pelaamisesta täysillä ja hauskaa oli. Pelikuviot alkavat myös pikkuhiljaa selkiytyä, joten voimme odottaa vieläkin parempaa! Sarja jatkuu 28.11 Pihtipudas-Salissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.