E-nuoret Korpilahdella

Korp_pelireissu

E-nuorten kauden toinen turnaus pelattiin lauantaina Korpilahdella. Turnaukseen osallistuivat jälleen kaikki kolme Plokin E-joukkuetta. Matkaan lähdettiin tällä kertaa bussilla ja liekö juuri tuolla ollut positiivinen vaikutus yhteishenkeen, sen verran hienoja esityksiä nähtiin päivän aikana kaikilta joukkueilta.

Turnauspäivän aloitti Ploki1 (Pallokalat) JoLepaa vastaan, josta muodostuikin päivän tiukin ottelu ratkaisun jäädessä kolmanteen erään. Lyhyessä erässä Pallokalat olivat kuitenkin vahvempia, ja kun tämän lisäksi kolmesta muustakin ottelusta kuitattiin voitot, siirtyivät Pallokalat sarjakärkeen. Ploki2 (Tähtitytöt), jota tällä kertaa vahvistivat pojat: Joonatan, Aleksi ja Toni, pelasi myös upeasti. Päivän saldona 2 voittoa ja 1 tappio. Poikajoukkue Elosalamat puolestaan voitti neljästä pelatusta ottelusta kaksi, tappiot tulivat juuri JoLepaa ja Pallokaloja vastaan.

Tulokset: Elosalamat- KoPy/Jujut 2-0 (25-22, 25-12), JoLePa- Ploki1 1-2 (18-25, 25-23, 10-15), Ploki2-KoPy/Paterit 2-0 (25-18, 25-17), JoLePa-Elosalamat 2-0 (25-7, 25-7), KoPy/Paterit-Ploki1 0-2 (12-25, 10-25), KoPy/Jujut-Ploki2 0-2 (10-25, 17-25), Ploki2-JoLePa 0-2 (19-25, 15-25), Elosalamat-Ploki1 0-2 (9-25, 13-25), Ploki1-KoPy/Jujut 2-0 (25-4, 25-6), KoPy/Paterit-Elosalamat 0-2 (19-25, 13-25).

Seuraava E-nuorten turnaus pelataankin kotisalissa sunnuntaina 5.12. Kiitokset jälleen kerran mukana olleille vanhemmille kuin myös bussikuski Akulle turvallisesta kyydistä!

Turnauspäivään tyytyväiset Plokilaiset valmiina kotimatkaan, mutta ensin SYÖMÄÄN!!!