C-tytöt Pohjois-Savon maakuntamestaruusturnauksessa

Kuuden joukkueen turnaus pelattiin Pielavedellä viime lauantaina. Ensimmäinen peli oli ennestään tuttua Lapinlahden Vetoa vastaan. Tytöt pelasivat vaisusti vastustajan tasolla vieden silti ottelun 2-0 (25-11, 25-9). Seuraavassa pelissä vastaan asettui kokematon Leppävirran Viri 2. Vastustajan tasolla pelaaminen jatkui ja tyttöjemme suorituksista puuttui napakkuus kokonaan. Ottelu silti meille 2-0 (25-17, 25-15).

Välierässä kahden aiemman pelin löysäily näkyi tyttöjen otteissa. Ensimmäinen erä Suonenjoen Vasamalle 16-25. Sama tahti jatkui toisen erän puoleenväliin asti, kunnes aikalisällä saadut ohjeet: “voima pois, järki tilalle” tuottivat tulosta ja upean taistelun jälkeen erä meille 26-24. Sama henki pysyi päällä vielä kolmannenkin erän, jonka tyttömme voittivat 15-11.

Loppuottelussa vastassa oli kotijoukkue Sampo. Edellisen kohtaamisen jälkeen kuviot kuntoon saanut Sampo oli tällä kertaa parempi erin 1-2. Seuraavaksi C-tytöt siirtyvät pelaamaan Idän aluesarjan ylempään jatkosarjaan, jossa ratkotaan idän aluemestaruus 20.11. ja 4.12. pelattavissa turnauksissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.