Miehet avasivat kauden vaisusti

Miehet avasivat kauden vaisusti

Uusi kausi pyörähti käyntiin myös miesten maakuntasarjajoukkueella Sumiaisissa. Samassa paikassa kautensa avasivat myös paikallinen SumKu ja Jämsänkosken Jyry, molemmat tuttuja vastustajia viime kaudelta.

Ensimmäisenä vastaan asettui kotijoukkue SumKu. Ottelu alkoi lupaavasti ja Ploki hallitsikin hienokseltaan ensimmäistä erää, kunnes erän lopussa keskittyminen herpaantui ja kotijoukkue pääsi niskan päälle vieden lopulta Plokin hallitseman erän niukasti. Toinen ja kolmas erä olikin lähes täysin SumKun, eikä Ploki päässyt missään vaiheessa varsinaisesti hallitsemaan ottelua. Koko peli näin kotijoukkueelle 3-0.

Heti perään Ploki sai vastaansa Jyryn. Viime kausi päättyi kirvelevästi tappioon juuri Jyryä vastaan, eikä kovin mahtavasti mennyt nytkään. Plokin peli oli läpi ottelun hieman epävarmaa, eikä palloa meinattu saada tapettua edes hyvien vastaanottojen jälkeen. Sen verran ryhtiä peliin saatiin, ettei ihan nollille jääty, toinen ottelu Jyrylle erin 2-1.

Liekö kauden avauksen mukanaan tuoma jännitys, vaiko epätavallisen ahdas sali syynä, mutta Plokilaisista juuri kukaan ei päässyt edes omalle tasolleen. Päivän harvoja valopilkkuja olivat puolustuksessa ja myös verkolla hetkittäin pirteinä esiintyneet Ossi Pärnänen ja Aksu Körkkö. Ehdottomasti suurin onnistuja oli kuitenkin valmentajana toiminut kivikova taktikko Keijo Paavola, joka ansiokkaasti koitti herätellä joukkuetta aikalisillään.

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa, tai noh, ainakin parantaa!

Sarja jatkuu kahden viikon päästä Jyväskylässä ja kuukauden kuluttua myös Pihtipudas-salin yleisö pääsee hämmästelemään vaihteeksi miesten lentopalloa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.