D-tytöt Korpilahdella

Dt_2010

Dt_2010

Plokin D-tyttöjen kausi käynnistyi lauantaina Korpilahdella, jossa vastassa olivat PetPet petäjävedeltä, KoPy Korpilahdelta, JoLePa Jämsästä sekä JyLe jyväskylästä. Puoli kahdeksan aikaan startattiin Nesteeltä matkaan reput täynnä evästä ja mahassa perhosia, ainakin valmentajalla. Pienten ongelmien saattelemana päästiin perille.

Ensimmäinen peli alkoi n. klo 11, jolloin meitä vastaan asettui JyLe. Plokin vahvat aloitussyötöt ja vastaanotot sekä pelaaminen nostivat meidät voittoon 25-15 ja 25-11 eli eka ottelu Plokille 2-0.

Toisena vastaan tuli JoLePa. Edelleen jatkettiin hyvää peliä. Etenkin Soilin ja Roosan pahat aloitussyötöt olivat liikaa vastustajalle. Ensimmäisen pelin alkukankeus ja jännitys  oli hävinnyt ja Ploki nousi voittoon tässäkin ottelussa lukemin 25-8 ja 25-10. 2-0 Plokille.

Kahden ottelun jälkeen oli evästauko, jolloin oli aikaa kerätä voimia viimeiseen kahteen peliin.

Kolmannessa ottelussa oli vastassa PetPet. Ensimmäinen erä mentiin Plokin hallinnassa kokonaan, mutta toisessa erässä heräsi PetPet. Vastustajalta tuli kovia aloitussyöttöjä ja Ploki oli vaikeuksissa. Erä eteni tasaisesti 15-15 tilanteeseen jonka jälkeen PetPet karkasi 16-20 johtoon. Sitten tapahtui Ploki pelissä jotain, ja se kiilasi loppupisteillä ohi 25-23 erävoittoon eli tämäkin ottelu Plokille 2-0.

Viimeisenä vastaan asettui kotijoukue Pyrintö. Väsymys alkoi jo näkyä Plokin tytöissä, muta silti kaikki toimi loistavasti. Vastustajan vastaanottovirheet antoivat meille erävoitot 25-3 ja 25-5, siis 2-0 Plokille.

Ensimmäisestä turnauksesta jäi hyvä fiilis kaikille, erityisesti valmentajalle. Tästä on hyvä jatkaa. Mukana turnauksessa olivat: Roosa Kananen, Soili Kangasvieri, Mari Kahilainen, Carita Hiironen, Milla Myllynen, Viivi Hämäläinen, Kim Vouti, Rita Luomala ja Jenna Kemppainen.

Seuraava turnaus pelataan kotisalissa isänpäivänä 14.11.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.