A-tytöt

Lauantaina oli vuorossa A-tyttöjen ensimmäinen turnaus. Paikkakuntana oli Savonlinna. Matkaan lähdettiin jo perjantaina turnauksen aikaisen alkamisajan takia. Yövyttiin Kerimaan lomamökeissä, jossa tytöt myös loihtivat monipuolisen aamupalan. Pelipaikalle OKL-halliin yhdeksän pintaan ja kohti pelejä. Ensimmäinen peli Nurmon Jymyä vastaan. Ei meinannut koneet käynnistyä ja niinpä Jymy vei eka erän 26-24. Toiseen erään selkeästi topakampi ote ja varsinkin syöttöruudussa alkoi tapahtua. Erä kotiin 25-11. Kolmas erä, joka siis pelataan 15 pisteeseen, kulki tasaisena 8 pisteeseen saakka. Puolten vaihdon jälkeen ote siirtyi meille ja loppunumeroiksi kirjattiin 15-10. Avausvoitto paketissa ja samantien toiseen otteluun. Vastaan asettui Mikkelin Passarit. Meillä säilyi ottelussa syöttö hyvänä, mikä aiheutti vastustajan pelinrakentelulle vaikeuksia koko ottelun ajan niinpä loppuluvuiksi saatiin 2-0 eränumeroiden ollessa 25-11 ja 25-15. Tankkaustauon jälkeen  vastaan asettui Virtain Veikot. Taas kone yski ekä erässä ja niinpä vastustaja vei ja myö vikistiin. Virrat kuittasi ekan erän 25-16. Toiseen erään taas taistelevampi Ploki ja niin päästiin peliin mukaan ja toinen erä väännön jälkeen meille 25-18. Kolmas meille hyvien syöttöjen ja hyvin pelattujen jatkopallojen ansiosta 15-9. Viimeiseen otteluun vastaan asettui kotijoukkue Ajo-Klp Team. Taas ekä erässä vähän kateltiin, että ketäs siellä nyt on vastassa ja mitä ne tekee kun olisi pitänyt keskittyä omaan tekemiseen. Team piti ohjat käsissään ja kuittasi erän 25-19. Toiseen erään löytyi taas se oikea vaihde ja alkoi hyvä taistelu erävoitosta. Tällä kertaa Team oli lopussa onnekkaampi ja vei erän 25-23 ja näin ottelun 2-0. Saldona siis kolme voittoa ja yksi tappio. Yhteenvetona  seuraavaa; pärjättiin erinomaisesti syöttöruudussa ja hyvin vastaanotossa joten perusasiat kohdallaan. Hyökkäyspeli pidettiin simppelinä kun sitä ei ole keritty vielä kehitellä. Silti 4-paikan hyökkäys, vaikka sinne paljon passeja menikin pysyi hyvällä tasolla oli siellä lyömässä kuka tahansa. Torjuntoja saatiin ilahduttava määrä mistä voi olla oikeinkin tyytyväinen. Puolustuspeli haki paikkaansa koko päivän ja siinä jäätiin vähän osaamisen tasosta. Seuraavassa turnauksessa se saattaa olla parasta antia who knows. Perusasenne kaikilla kohdallaan, röyhkeyttä ja pikkuisen agressiivisuutta lisää tekemiseen niin kaikki tekeminen menee taas askeleen eteenpäin mikä tavoitteena on. Tästä on hyvä jatkaa salille tekemään töitä ja odotella seuraavia turnauksia. Näihin kuviin, näihin tunnelmiin reissusta kiittäen

Olli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.