N-2 sarja

Peliharjoituksen maksimointia

On puhuttu paljon sen puolesta, että pelinomaisia harjoitteita pitäisi saada paljon. No, ainakin N-II sarjaa pelaavat neitoset ovat tämän asian sisäistäneet oikein hyvin. Sunnuntaina 17.10 joukkue matkasi Alajärven Ankkureiden vieraaksi. Kolmantena joukkueena paikalla oli Ylivieskan Kuula. Ensin lämmittivät salin Ankkurit vastaan Kuula. Tulos selkeä 3-0. Sen jälkeen akoi Plokin hikoiluvuoro. 13.45 -17.45 välisenä aikana Ploki pelasi kaksi viisieräistä peliä putkeen. Siis neljä tuntia peliharjoitusta yhteenmenoon. Ei paha.Tällä kertaa molemmat ottelut päättyivät niukkoihin  3-2 tappioihin. Vaikka keskimäärin on mukavampi voittaa kuin hävitä niin uskon, että kaikille mukana olleille pelaajille jäi positiivinen maku, sillä harjoituspankkiin tuli paljon tavaraa lisää. Tämänkaltaiset päivät ovat kehitystaipaleensa alussa oleville pelaajille aivan loistavia oppimispaikkoja. Allekirjoittanut kittää kaikkia mukanaolleita hienosta päivästä lentopallon parissa. 

Terveisin Olli

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.