Ploki harjoitteli kymmenen erää

Plokin naisten 2-sarjajoukkue sai hyvää harjoitusta järjestämässään kotiturnuksessa. Ensimmäisessä pelissä nuori plokilaisryhmä taisteli tiukasti otteluvoitosta kokenutta Kiuruveden Luomu-Volleyta vastaan. 2-1 eräjohto kääntyi vielä tällä kertaa Kiuruveden 3-2 voittoon. Toisessa ottelussa tuli parannusta 3-2 voitolla Ylivieskan Kuulasta.

 

Plokin valmentaja Olli Nenonen oli tyytyväinen päivän antiin. Nuori joukkue sai pelituntumaa harjoitusten väliin.

 

–         Tämän  turnauksen tavoite oli saada hyvä peliharjoitus. 10 erää vaihtelevalla pelillä antoi viitteitä siitä, mitkä osa-alueet toimivat paremmin kuin toiset. Päivän aikana aloituksemme taso parani selkeästi, samoin pelinrakentelussa mentiin eteenpäin. Pala palalta mennään eteenpäin, totesi Nenonen.

 

Kolmannessa pelissä Luomu-Volley kukisti 3-0 Kuulan.

 

Plokissa pelasivat : Saana Suokas, Elina Markkanen, Henna Hämäläinen, Sanni Määttä, Jonna Kivinen, Emma Liukko, Johanna Oikari ja Kristiina Minkkinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.