Power Cup tuloksia

Power_SP

Power_SPSeinäjoella pelattu Power Cup tarjosi jälleen osallistujille tiukkoja otteluita, vaihteleva säätä ja muuten mukavia elämyksiä. Torstaina paikalle saavuttiin puoliltapäivin ja kun tavarat pikaisesti saatiin majoituskoululle ehdittiin seuraamaan avajaistilaisuutta ja Anna Abreun esiintymistä. Iltapäivällä aloitettiin jo ensimmäiset alkusarjan ottelut ja torstaina ja perjantaina saatiinkin nauttia lämpimästä ja ajoittain aurinkoisesta säästä. Lauantaina sää sitten muuttui kosteammaksi, mutta suurimmat sateet ajoittuivat onneksi iltapäivälle kun pääosa otteluista oli jo pelattu.

Palkintosijoituksia ei Plokin joukkueille tällä kertaa tullut. Lähimmäksi pääsivät A-tytöt, jotka kärsivät tappion pronssipelissä.

Tulokset:

A-tytöt 4., B-tytöt 21., C-tytöt 25., D-tytöt (-97) 5., D-tytöt (-98) 99., E-tytöt (superpallot) 5., E-tytöt (pallopimut) 23. ja F-sekajoukkue 6.

Kiitokset mukavasta viikonlopusta pelaajille, mukana olleille vetäjille ja huoltajille sekä bussikuskeille! Ja ensi vuonna taas…

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.