Päätöstilaisuudessa palkittiin ja pelailtiin

Palkitut_2010

Palkitut_2010Viime torstaina vietettiin Pihtipudas-Salissa lentopallokauden päätöstilaisuutta viimevuotiseen tapaan toiminnallisissa merkeissä. Tilaisuuden aluksi luovutettiin Lions-Clubin lahjoittamat kiertopalkinnot.

Lions-kiertopalkinnoilla palkittiin minityttöpelaajana Janita Siltanen, tyttöjuniorina Jonna Kivinen sekä poikajuniorina Miko Siekkinen. Kauden joukkueen pokaalin sai E-tyttöjen Superpallot (Mari Kahilainen, Juulia Kemppainen, Carita Hiironen ja Tiia Saastamoinen) ja valmentajana palkittiin Mikko Vaittinen. Edellisten lisäksi Tuire Koljonen palkittiin nuorisovalmentajana, Heikki Pesonen aikuispelaajana sekä Petra Pänkäläinen junioritalkoolaisena.

Palkitsemisien jälkeen tilaisuus jatkui rennon pelailun merkeissä joukkueiden koostuessa A-E-ikäisistä pelaajista, valmentajista, ohjaajista ja pelaajien vanhemmista. 

Ennen kesälomia kausi jatkuu vielä ensi lauantaina Keski-Suomen Mestaruusturnauksessa Saarijärvellä sekä tietenkin kesäkuussa Power-Cupissa Seinäjoella. 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.