Pallopimujen sarjakausi päättyi voitokkaasti

PalloP_Jkl

Keski-Suomen sarjakausi alkaa olla lopuillaan useimpien ikäluokkien osalta. E-nuorten alemman jatkosarjan viimeinen turnaus pelattiin sunnuntaina Petäjävedellä, jossa Plokia edusti Pallopimut joukkue.

Ensimmäinen ottelu Korpilahtea vastaan eteni Plokin selkeässä hallinnassa, ja “pimut” ottivatkin voiton suoraan kahdessa erässä. Kaksi seuraavaa ottelua JyLeä ja PetPetiä vastaan puolestaan osoittivat kuinka lentopallossa tilanne voi muuttua erien välillä. Kummassakin ottelussa Pallopimut veivät ensimmäisen erän selvin numeroin, mutta toiset erät sitten vei vastustaja yhtä selvästi. Onneksi jatkoerissä löytyi sitä “team spirittiä”, joten Pallopimut saattoivat iloita päivän päätteeksi kolmesta voitosta.

Tulokset:

Pallopimut-KoPy/Paterit  2-0  25-15, 25-9

PetPet- Pallopimut  1-2  8-25, 25-9, 5-15

JyLe/Sparks-Pallopimut  1-2  16-25, 25-14, 11-15

Ennen Power-Cupia Pallopimut, ja lähes kaikki muutkin Ploki joukkueet, pelaavat vielä Keski-Suomen Mestaruusturnauksessa 8.5. Saarijärvellä.

PalloP_Jkl

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.