C-tytöt jäivät välieriin

Ei riittänyt Plokin C-tyttöjen taidot ja taistelutahto jatkoon Savonlinnassa pelatusta välieräturnauksesta. Neljän joukkueen turnauksesta kaksi parasta pääsi Varalassa pelattavaan lopputurnaukseen. Ylöjärven Ryhti puhtaalla pelillä ja Savonlinnan Ajo Anssi yhdellä tappiolla selvisivät lopputurnaukseen. Plokin kanssa karsiutui kolmen tappion myötä Korian Ponsi.

Plokin turnaus alkoi ottelulla Ylöjärven Ryhtiä vastaan. Ylöjärviset veivät ryhdikkäästi ensimmäisen erän 17-25 ja toisen erän alkuakin aina puoleen väliin saakka. Ploki satsasi aloitussyöttöön, joka kannatti, vastustaja tavoitettiin lukemissa 17-17. Sen jälkeen edettiin piste kerrallaan aina jatkopisteille saakka. Putaalaisilla oli jopa kaksi kertaa eräpallotilanne 25-24 sekä 26-25 ja mahdollisuus katkaista peli omalla syötöllä, mutta ne mahdollisuudet kariutuivat syöttövirheisiin. Ryhti otti vastaan tarjotun mahdollisuuden ja vei viimein erän 27-29 ja koko ottelun 0-2.

Toinen ottelu turnauksessa oli Ajoa vastaan, joka käynnistyi mukavasti plokittarien hallitessa peliä, vaikka sitä sävyttivät useat syöttövirheet. Parhaimmillaan johto oli viisi pistettä, mutta Ajon tytöt hivuttautuivat pikkuhiljaa hyvällä puolustuspelillään etumatkaa kiinni. Putaalaisten peli jähmettyi ja Anssin tyttäret kuittasivat ansaitusti erän itselleen 25-23. Tästä plokittaret eivät sitten enään toipuneetkaan, Ajo vei toisen erän helpohkosti 25-19 ja koko ottelun 2-0 ja varmistivat jatkopaikkansa lopputurnaukseen.

Ottelutauolla tappiollisten pelien läpikäynti, tosiasioden toteminen ja keskittyminen kolmanteen peliin eli jumbofinaaliin, vapautti Plokin pelin. Tytöillä oli iloinen ilme ja rento pelihuumori, joka siivitti heidät 2-0 (25-22, 25-17) voittoon Korian Ponnesta.

Anni Toivonen palkittiin Plokin joukkueesta positiivisen pelaajan palkinnolla.

SM-sarjan joukkueessa pelasivat:

Jonna Kivinen, Inka Jämsen, Petra Pänkäläinen, Miisa Tavaststjerna, Karoliina Pasanen, Anniina Matalamäki, Anni Toivonen, Alisa Mäkelä, Sini Koljonen.

 

Kiitos Shell Putaanportille tuesta, joka antoi potkua pelimatkalle ja auttoi jaksamaan majapaikkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.