Pallopimuilla vahva esitys

PalloP_Jkl

PalloP_JklE-nuorten alajatkosarjan toinen turnaus pelattiin sunnuntaina Jyväskylässä. Plokin Pallopimuille oli luvassa kaksi ottelua, isäntäseura JyLen lisäksi vastassa oli Korpilahden Jujut.

Avauserässä JyLeä vastaan edettiin tasaisissa merkeissä aina erän loppupuolelle asti, ratkaisupalloissa Pallopimut kuitenkin käänsivät erän itselleen. Tästä JyLe ei ilmeisesti toipunut, myös toinen erä kirjattiin selkein numeroin Pallopimuille.

Toinen ottelu Kopyä vastaan alkoi samalla sykkeellä, Pallopimujen syötöt tuottivat jatkuvasti vaikeuksia vastustajalle. Erävoitto selkeästi Plokille. Toisessa rässä pelin luonne sitten kääntyi. Pallopimujen vastaanotto alkoi tökkiä, ja Kopy siirsi ottelun ratkaisun kolmanteen erään. Ratkaisuerässä Pallopimut osasivat säilyttää iloisen peli-ilmeen, ja erävoitto tulikin selkein numeroin. Päivän toinen voitontanssi saattoi alkaa.

Pallopimujen vahvuuksia syöttövarmuuden ohella oli selkeästi kehittynyt pelin lukeminen, sijoitukset osataan jo oikeisiin paikkoihin.

Tulokset:

Pallopimut- JyLe/Sparks  2-0  25-23, 25-6

Pallopimut-KoPy/ Jujut  2-1  25-9, 18-25, 15-7

Alajatkosarjan seuraava turnaus pelataan Pihtipudas-Salissa ensi sunnuntaina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.