Maakuntaleiritystä Keski-Suomessa

Dt_maakuntal

Dt_maakuntalKeski-Suomen maakuntajaosto on parin viime vuoden aikana lähtenyt ansiokkaasti kehittämään lentopallon maakuntaleiritoimintaa. Leirejä pyritään järjestämään 3-5 kauden aikana kullekin ikäryhmälle. Leireillä noudatetaan Suomen Lentopalloliiton valmennuksen linjauksia.

D- tyttöjen leirejä on kaudella järjestetty kolme kertaa, yksi pidetään vielä huhtikuussa. Alunperin tyttöjö oli ensimmäisillä leireillä yli 20. Tästä porukasta on karsittu nyt 14:sta pelaajan ryhmä, josta on tarkoitus muodostaa kaksi joukkuetta Joensuussa 15.5. pelattavaan Itä-Suomen Cupiin. Plokista tähän ryhmään valittiin peräti viisi tyttöä: Janita Siltanen, Tiia Hakonen, Anna Liimatainen, Sonja Paananen ja Heli Siekkinen.

C- ikäisten poikien maakuntaleiritys jatkuu tulevana viikonloppuna Jyväskylässä. Plokista leirille on valittu Miko Siekkinen, joka kuluvalla kaudella on pelannut Viitasaaren Viestin joukkueen riveissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.