D-pojat Korpilahdella

Aaku_hykk

Aaku_hykkPlokin D – poikien kauden viimeinen vierasturnaus suuntautui lauantaina Korpilahdelle. Kolmen pojan lisäksi mukana oli D-tytöistä lainatut Soili ja Roosa K.

Päivän ensimmäisessä ottelussa vastassa oli sarjaa johtava Saarijärvi, jonka Ploki oli onnistunut selättämään edellisessä turnauksessa. Tällä kertaa SaPu oli selvästi vahvempi, kuten numerotkin osoittavat. Ploki yhteispeli sujui kuitenki hyvin, ajatellen että tällä kokoonpanolla pelattiin ensimmäistä kertaa turnauksessa.

Toisesta ottelusta Korpilahtea vastaan muodostuikin sitten jännitysnäytelmä. Ensimmäisessä erässä mentiin tasatahtia aina Plokin eräpalloon asti, mutta pari harmittavan virheen takia erä lopulta KoPylle. Toinen erä oli myös tasainen, mutta jälleen vastustaja hoiti erän loppupallot paremmin. Kolmas erä oli taas ensimmäisen kaltainen. Soilin vaikeat syötöt siivittivät Plokin jälleen eräpalloon, mutta niin vain Kopy käänsi tämänkin erän itselleen. Turnauksen lopuksi jokaisesta joukkueesta palkittiin Tsemppipelaaja. Plokista palkinnon pokkasi Roosa Kananen.

Tulokset:

SaPu-Ploki   3-0  25-10, 25-8, 25-12

Ploki-KoPy   0-3  24-26, 20-25, 24-26

Kiitokset jälleen kerran Toivosille “tilarenun” lainasta. Tyttöjen kehuessa tulomatkalla auton mukavuutta, kommentoi Aaku takapenkiltä: “Emmä nyt tiijä, tää nyt on tämmönen…”

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.