Plokin naisten kausi päättyi

Plokin naisten kausi päättyi

 

Plokin naisten kakkossarjan ylempi lohko loppui. Tiukka vieraspelitaistelu sarjakakkosta Siilinjärven Salettia  vastaan päättyi 0-3 (23-25,22-25,13-25) tappioon. Loppusijoitus kuuden joukkueen ylemmässä lohkossa viimeinen.

 

Ensimmäinen erä oli tasaista pelaamista. Plokin peli sujui vastaanoton osalta hyvin, joten passari Henna Hämäläinen sai pyörittää hyökkäyspeliä hyvistä paikoista. Aloitusvirheitä tuli valitettavasti liikaa. Ploki johti vielä 23-21, mutta Saletin liigakokemustakin omannut Salla Tikkanen hoiti Heidi Lehtosen vahvoilla hyökkäyksillä erän kotijoukkueelle.

 

Toinen erä lähti mainiosti liikkeelle. Noora Heikkisen säpäkät aloitukset veivät Plokin 4-0 johtoon. Johto säilyi pitkään ja Ploki vei erää , eikä Saletti päässyt peliin mukaan. Plokin johto 15-7 herätti Saletin talvihorroksesta. Pikkuhiljaa se sai Plokin etumatkan kiinni. Kaiken huipuksi vielä lopussa kotijoukkue hoiti erän kuitenkin kotiin Plokin jäädessä nuolemaan tikkua ilman karkkia.

 

Kolmannessa erässä Plokin peliin vahvuus vastaanotto alkoi heiketä ja vastustaja pääsi rankaisemaan niistä selkeään erävoittoon.

 

Plokin naisten kausi on ohi. Sarjaan lähdettäessä tavoite oli saada peliaikaa pelaajille ja sitä tarjottiin kaikille halukkaille. Pelaajat saivat sopivia haasteita sopivan vaikeista vastustajista.Pääsy runkosarjasta ylempään sarjaan oli hyvä suoritus, mutta kevään pelit eivät sujuneet aivan parhaalla teholla.Plokin joukkueen nimilista vaihtui kevään aikana, joten todellista osaamista ei tullut kuin muutamissa peleissä. Sitoutuminen oli osalla erinomaista, mutta osalle se ei valitettavasti ollut kuin ajoittain. Kausi jatkuu kuitenkin junioripeleillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.