Alavieskalla parempi rutistus

Alavieskalla parempi rutistus

 

Naisten kakkossarjan ylemmässä lohkossa pelaavan Plokin viimeinen kotipeli oli kaksi tuntinen tapahtuma, joka tarjosi pitkiä eriä. Erien taso heitteli valtavasti, mutta yritystä riitti ottelun loppuun saakka.Kokenut Alavieskan Viri sai väännettyä 3-1 ( 22-25,26-24,31-29,25-22) voiton.

 

Plokilla oli tällä kertaa  lähes koko tiimi kasassa. Harmittava takaisku ennen ottelua oli passari Kiia Paanasen sairastuminen. Passaritehtävät otti Henna Hämäläinen,joka johdatti Plokin ensimmäisen erän voittoon. Toinen erä sujui mukavasti. Jonna Kivisen (13/+3) ja Saara Niemisen (23/+12)  rapsakkaalla hyökkäyspelillä ja libero Saana Suokkaan uhrautuvalla puolustuksilla Ploki pääsi jo 24-22  eräpalloon, mutta valitettavasti oma tekeminen pehmeni. Virin virolaisvahvistus Merle Vilu (33/+23) teki ratkaisvat pisteet.

Kolmatta erää pelattiin pitkää ja hartaasti. Viri puolusti Plokin hyvätkin hyökkäyksetkin peliin. Järkevät ja oikein sijoitetut pallot käänsivät ekstrapitkän erän Alavieskalle.  Plokista parhaiten onnistui Susanna Parkkonen muutamilla näyttävillä torjunnoilla.

Neljäs erä  oli jo selkeästi menossa Virille. Erän lopussa Plokin Tuire Koljonen teki hyviä aloituksia, jotka kiristivät tilannetta. Jälleen kerran kokenut Viri puolusti Plokin tykistön paukuttelut, joista Alavieska teki ratkaisevat pisteet.

 

Tiukkaa ja tasaista peliä oli seuraamassa mukavasti sunnutai-iltapäivän viettäjää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.