Ploki puristi erän Vipinältä

Naisten kakkossarjan ylemmän lohko pelissä  Ploki sai vieraita Kuopiosta. Kotijoukkue pelaajamateriaali oli kapea, sillä osa pelaajista oli liigan mukana Salo-Somerolla, osa oli kipeänä tai talvimatkoilla. Paikalle päässeet ja kerätyt pelaajat: Saara Nieminen, Kiia Paananen, Henna Hämäläinen, Tuire Koljonen, Johanna Oikari ja ensimmäisen naisten kakkossarjan pelin pelannut c-ikäinen Anniina Matalamäki

Ploki oli hävinnyt ensimmäisen kohtaamisen Vipinälle 1-3 . Tämäkin ottelu päättyi samoihin erätuloksiin, eräpisteiden ollessa 25-18, 23-25, 25-10, 25-21 kuopiolaisille.

Plokin pelaaaminen oli pitkästä aikaa pirteää ja vapautunutta. Joukkueen vastaanotto ja aloitukset toimivat välillä mukavasti. Ongelmia oli eniten puolustuspalloissa, vaikka niitä nousi välillä urakallakin. Toisen erä oli parasta Plokia. Koko joukkue sai hyvän draivin päälle ja se tuotti makean erävoiton omilla tekemisellä.

Kolmannessa erässä Vipinä teki vahvaa työtä verkkopelissä. Heidän torjuntapelinsä Anne Töyryn johdolla oli heidän erävoiton tae.

Neljännessä erässä Ploki taisteli aina tilanteeseen 20-20, mutta viimeinen onnistuminen jäi vielä tekemättä. Vipinä väänsi viimeiset pallot onnekkaasti itselleen tai Töyryn vahvalla henkilökohtaisella osaamisella.

Plokin pirteimpiä olivat Nieminen vahvalla vastaanotolla, Matalamäki liikkuvana puolustajana ja Koljonen vahvana joukkuehengen luojana.