Ploki taipui viisieräisessä pelissä

Plokin naisten joukkueen kakkossarjapelit jatkuivat Pieskämäellä. Sarjassa toisena oleva Pieksämäen Tsemppi joutui tiukalle. Erilaisten syiden takia Plokilla oli mukana vain kuusi pelaajaa. Roolituskin oli jälleen erilainen mm.Saana Suokas pelasi passarina, Noora Heikkinen keskipelaajana

Ensimmäistä erää hallitsi Ploki hyvällä ja järkevällä  pelaamisella. Selkeä 25- 18 erävoitto maistui hyvältä. Samalla sykkeellä mentiin myös toista erää. 16-16 jälkeen kotijoukkue sai aloitukset kohdilleen ja Ploki teki harmittavan ratkaisevan virheen, joka maksoi erän Tsempille 22-25.

Kolmas erä oli koko ajan kotijoukkueen hallintaa, mutta 20-16 tilanne kääntyi vielä Plokille 25-23.

Neljättä erää pelattiin tasaisesti, mutta hetken Plokin pelin loppuminen sysäsi erän Tsempille.25-20

Viidettä erän alkua hallitsi Tsemppi. Hetkessä se johti 7-4, mutta Mira Pienmäen aloitusvuorolla Ploki nousi jo 9-7 johtoon, mutta kotijoukkueen Katja Kantasen aloitusvuorolla se kaikkien ihmeeksi siirsi Tsempin 14-9 johtoon, jonka jälkeen hän aloitti verkkoon. Ploki taisteli vielä tiukasti.Suokaan aloituksilla se nousi 13-14 tilanteeseen, mutta se ei tällä kertaa riittänyt. Tsemppi voitti erän 15-13.

Plokin tehokkain hyökkääjät olivat Jennika Kovalainen ja Henna Hämäläinen. Saara Niemisen vahva vastaanotto oli välillä tärkeä osa siihen, että passari Suokas pyörittää mm keskipeliä Mira Pienmäen kanssa.

Ensi viikonloppuna Ploki pelaa kaksi peliä kotona. lauantaina klo 14 vastustajana on Kuopion Vipinä ja sunnuntaina klo 12 Pieksämäen Tsemppi.