F-ikäiset Korpilahdella

F-junnujen kauden kolmas toimintapäivä pidettiin kovan pakkasen raikastamissa tunnelmissa Korpilahdella lauantaina 20.2.2010. Aamupäivälä suoritettiin onnistuneesti erilaisia taitomerkkirasteja. Sormilyöntien sujuvutta päästiin näyttämään todenteolla peleissä muita keskisuomalaisjoukkueita vastaan. Korpilahden Pyrinnön isännöimä päivä oli kaikin puolin onnistunut, ja tarjosi osallistujilleen mahdollisuuden mukavaan yhdessäoloon ja leikkimieliseen pelailuun.

Peleihin osallistui Plokista kaksi varsin mallikasta joukuetta. Molemmat joukkueet pelasivat neljä tiukkaa ottelua, joista ei jännitystä puuttunut. Vastassa oli joukkueita Korpilahden lisäksi Leppävedeltä ja Petäjävedeltä. Nopeatempoisissa peleissä nähtiin rohkeita “tiikereitä” ja välillä ennätyspitkiä palloja, ja iloittiin onnistuneista sormilyönneistä sekä passarien upeista suorituksista. Molemmat joukkueet saavuttivat kaksi voittoa.

Ploki 1- joukkueessa pelasivat Toni Haapapuro, Noora Hakonen, Joonatan Kemppainen ja Alina Toivonen. Ploki 2-joukkueessa pelasivat Anni Kinnunen, Minttu Marttinen ja Aleksi Nappi. Vanhemmat sekä valmentajat Tuire Koljonen ja Jukka Kananen seurasivat ihmeissään pelajien nopeaa kehitystä ja innokkuutta omaksua uusia pelitaitoja. Lisäksi toimintapäivänä korostettiin reilun pelin tärkeyttä ja opeteltiin toisten kannustamista, jotka ovat tärkeitä eväitä jatkossakin. Hymyssä suin odotellaankin jo kevään seuraavaa toimintapäivää! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.