D- tytöt kotisalissa

Dt_turnaus

Pihtipudas-Sali tarjosi jälleen vauhdikasta ja äänekästä juniorilentopalloa, kun D-tyttöjen maakuntasarjan ylä- ja alajatkosarjan joukkueet kokoontuivat Pihtiputaalle. Alajatkosarjassa pelaavalla Plokin Pesukarhuilla oli luvassa kolme ottelua vastustajina Äänekoski, Korpilahti ja JyväsLentis. Kahdessa ensimmäisesä ottelussa nähtin Pesukarhuilta hyviä otteita ratkaisujen jäädessä kolmanteen erään. Kolmannen  ottelun JyLe ratkaisi suoraan kahdessa erässä selkein numeroin.

Tulokset:

Pesukarhut-ÄU    1-2    (25-15, 22-25, 7-15)

KoPy- Pesukarhut    2-1   (26-28, 25-17, 15-10)

Pasukarhut- JyLe    0-2    (8-25, 6-25)

Yläjatkosarjassa Plokin Iskulla oli kaksi ottelua, kumpikin vastus tuli Jämsästä. Ensimmäisessä ottelussa Isku joutui antautumaan JoLePan Mateille suoraan kahdessa erässä. Toisessa ottelussa puolestaan sisuuntunut Isku näytti JoLePan Mikoille, että taistelutahtoa löytyy, ja erälukemat kirjattiinkin Plokille 2-0. Ennen yläjatkosarjan viimeistä turnausta kokonaistilanteesta on muodostunut “kutkuttava”, kaikki kolme joukuetta ovat pisteen päässä toisistaan. Mitalien väri ratkeaakin vasta viimeisessä turnauksessa Jämsässä.

Tulokset:

Isku- JolePa/Matit    0-2    (13-25, 17-25)

JoLePa/Mikot- Isku    0-2    (20-25, 23-25)

 Dt_turnaus

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.