E-tytöt kovassa vireessä

e-tytot

e-tytot

K-S:n maakuntasarjan e-nuorten jatkosarjat pyörähtivät käyntiin viikonloppuna. Plokin Pallopimut, joka uutena joukkueena pelaa alajatkosarjassa, aloitti urakkansa lauantaina Jyväskylässä Hippoksen monitoimihallissa.
Ensimmäisenä vastustajana oli JyväsLentiksen pojat, joka on pelannut sarjaa jo syksyn ajan. Ottelun kumpikin erä eteni suht tasaisesti aina puoleenväliin asti, mutta erien lopussa Pallopimujen pelissä näkyi sen verran jännitystä että Jyle korjasi voitot.
Toisessa ottelussa vastassa oli Korpilahden Paterit. Ploki tyttöjen peli alkoi sujumaan, ja kolmannessa erässä Pallopimut ratkaisivat itselleen ensimmäisen otteluvoiton sarjapeleissä.
Tulokset:
Pallopimut-JyLe 0-2 21-25, 17-25
KoPy-Pallopimut 1-2 25-17, 9-25, 10-15

Sunnuntaina oli Superpallojen vuoro aloittaa yläjatkosarjan pelit Jämsässä. Joukkueelle oli kaksi ottelua, vastassa paikalliset JoLePan tytöt ja pojat. Superpallot osoitti olevansa liikkuvampi joukkue kuin vastustajansa, ja molemmista otteluista korjattiikin 2-0 voitot. Jälleen kerran myös syöttövarmuus oli ihailtavaa. Viikonlopun trendi näytti olevan että liikoja pelaajia ei mukana ole, Superpallotkin olivat reissussa kolmestaan, joten liikettä tuli riittävästi.
Tulokset:
JoLePa/p-Superpallot 0-2 19-25, 21-25
JoLePa/t-Superpallot 0-2 8-25, 8-25

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.