PuijoVolley peittosi Plokin

naiset-2sarja

naiset-2sarja

Naisten kakkosarjan ottelu Ploki-Puijo Volley sujui lähes kaksi ja puolierää kuopiolaisten merkeissä. Kotijoukkueella oli paikalla ainoastaan kuusi pelaajaa, jotka eivät saaneet alussa ajatusta miten lentopalloa pitäisi pelata.Kahden masentavan ja hävityn erän (11-25,14-25) jälkeen Ploki löysi tekemiseen uutta sykettä. Pelaajat alkoivat tehdä hyviä ja rohkeita ratkaisuja.Lohkoa puhtaalla pelillä johtava Puijo joutuikin tekemään kovasti töitä.Se joutui nousemaan peräti kolme kertaa Plokin eräpallotilanteesta. Tiukka kolmas erä kääntyi savolaisille 26-28.
Plokin kolmas erä olikin selkeä rohkeampaa tekemistä. Joukkueen parhaita olivat passari Kiia Paananen ja vahvoja lyöntejä esittänyt Jennika Kovalainen myöskin c-juniori Jonna Kivinen hoiti peliroolinsa kunnialla.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.