Plokin miehet kovassa vireessä

Plokin miesten joukkue vietti ystävänpäivää isännöimällä Keski-Suomi-sarjan turnausta Pihtipudas-salissa. Vieraaksi saapuivat sarjakakkonen Äänekosken Titaanit, sekä Tikkakosken Pallo. Yleisö oli jälleen löytänyt tiensä lehtereille sankoin joukoin, mikä sarjatasoon nähden on hienoa. Taaskaan ei aivan koko joukkuetta saatu jalkeille valmentaja Vaittisen, kapteeni Pasi Mikkosen, sekä Toni Saastamoisen ollessa eri syistä poissa.
Ensin vastaan asettunut ÄäTi antoi odotetusti kovan vastuksen. Ottelu oli toista erää lukuun ottamatta tiukkaa vääntöä. Ploki onnistui kääntämään jännittävät erien loput itselleen kovalla taistelulla ja ennakkoluulottomilla ratkaisuilla. Toista erää Ploki hallitsi alusta loppuun, joten kaikki pisteet jäivät kotijoukkueelle lukemin 3-0. Erityisesti Sami Matalamäki oli kovassa iskussa, suoriutuen vastaanotosta kiitettävästi, sekä kooten komeat tehot 16/+12. Peliä piristi muutamat passari Teemu Hietalaakson Samille pelaamat kuviot, jotka Elämäjärven mies päätti tappavan tehokkaasti.

Ennakkoon hieman heikompi TiPa haastoi Plokin hetkittäin väkevästi. Kaksi ensimmäistä erää sujui vahvasti Plokin hallinnassa, mutta kolmanteen erään tuntui kotijoukkueeltakin olevan paras lataus jo poissa. Kovalla asenteella pelannut Ploki voitti kuitenkin myös päätöserän ja siten koko ottelun 3-0. Vastaanotto oli ottelussa erinomainen, joten passari Hietalaakso pystyi jakamaan palloja tasaisesti kaikille hyökkääjille. Keskihyökkäys oli Plokilla kauden tehokkainta, niin Heikki Pesosen (12/+6), kuin Pauli Matalamäenkin (7/+6) keskihyökkäykset olivat myrkkyä Tikkakoskelaisille. Plokin tehokkain oli hakkuri Mikko Pesonen (13/+11).

Koko päivän joukkueella oli hyvä meininki, mikä näkyi kovana taisteluna erien lopussa. Tällä meiningillä on hyvä jatkaa ja lähteä haastamaan sarjakärkeä Korpilahdelle.

Ploki taistelee tosissaan sarjan voitosta, kun jäljellä on kuusi kamppailua. Kauden päätöskamppailuja ja mahdollisesti koko sarjan ratkaisua pääsee seuraamaan Pihtipudas-salissa viikolla 11.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.