Saletti oli tehokas

naiset-2sarja

naiset-2sarja

Plokin naisten kakkossarjajoukkue aloitti pirteästi Siiinjärven Saletti vastaan. Kotijoukkue johti jo 6-0, mutta vahvalla liiga-ja ykkössarjakokemuksella varustettu Saletti nousi rinnalle.Sen jälkeen ottelu oli tasaista aina loppuun saakka. Plokin Jennika Kovalainen oli vahvassa vireessä. Kiia Paanasen passeista hän takoi hyvällä tehoilla palloa kenttään. Erävoitto jäi niukasti saavuttamatta. Täpärä 23-25 hieman harmitti, vaikka Plokin pelaamisessa oli hyviä elementtejä. Varsinkin aloitukset onnistuivat murtamaan vastustajan päähyökkääjiä Heidi Lehtosta, Salla Tikkasta ja Meri Penttistä.
Toinen erä lähtynyt käyntiin. Varsinkin kotijoukkuee peli tökkäsi epävarmaan aloitusten vastaanottoon. Saletin vahvin aloittaja oli Marjaan Suominen,joka käytännössä yksin syötti Plokin nurin pistein 25-11.
Kolmannessa erässä Plokin pyristeli vastaan,mutta Heidi Lehtosen vahva aloitusputki erän puolivälissä merkitsi Saletin karkaamista erä-ja otteluvoittoon. Viimenen erä kuitattiin Saletille 25-18.
Lähinnä b-ikäisistä koostunut Plokin joukkue makseli vielä kokemattomuuspisteitä,mutta välillä pelissä oli hyviä elementtejä. Seuraava kakkossarjan kotipeli on jo sunnuntaina 14.2. klo 16.00

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.