B-tytöt ylempään lohkoon

b-tytot

b-tytot

Plokin B-tytöt selvittivät itsensä ylempään lohkoon. Se merkitsi pääsyä 24 parhaan ikäryhmän joukkoon. Kausalan turnaus oli toinen osa kaksi viikkoa sitten Pihtiputaalla pelatulle ensimmäiselle turnaukselle.
Avausturnauksen jälkeen Plokilla oli kaksi voittoa neljästä. Jatkopaikka ylempään sarjaan vaati vähintään yhden voiton. Ensimmäisessä pelissä Ploki oli lähellä voittoa, mutta selkeän ensimmäisen erän 25-9 voiton jälkeen pelaaminen kuitenkin hyytyi. Niukat 24-26 ja 15-17 tappiot Littoiselle seuraavissa erissä merkitsivät sitä, että viimeinen ottelu Vesilahtea piti voittaa.
Ploki saikin hyvä startin. Selkeä 25-11 erävoitto oli jälleen iloista tekemistä.Toinen erä lähti vaisuhkosti liikkeelle. Erän puolivälissä näytti jo siltä,että joudutaan pelamaan vielä kaiken ratkaiseva kolmas erä. Plokin pelaajista löytyi vielä yksi rutistus, joka tuotti 25-21 erä- ja otteluvoiton. Voiton myötä Ploki sijoittui lohkonsa kakkoseksi. Samoissa pisteissä olivat myös Littoinen, Valkeala ja Vesilahti. Näistä Vesilahti tipahti eräsuhteella ylemmästä lohkosta .Lohkon voitti Kausalan ilman yhtäkään erä- ja ottelutappiota.
B-tyttöjen pelit jatkuvat 6.3, jolloin pelataan neljän joukkueen kaksinkertaisen sarjan ensimmäinen kierros. Sen jälkeen katsotaan ketkä kaksi näistä neljästä pääsee kauden päättävään lopputurnaukseen.