Plokin kakkosella vahva loppurutistus

naiset-2sarja

naiset-2sarja

Plokin kakkossarjajoukkue nousi vahvalla loppukirillä ansaittuun 3-2 voittoon Alavieskassa. Plokin 3-2 (25-20,21-25,22-25,28-26,15-12)peli alkoi tasaisella pelaamisella. Viri oli jo kuitenkin 23-20 johdossa, mutta Plokin Mira Pienmäen aloitusvuorolla avauserä kääntyi 25-23 vierasjoukkueelle
Toisen erän alku sujui nihkeästi, erän puolivälissä Ploki peliin löytyi uusia ilmeitä, mutta loppu olikin kotijoukkueen näytöstä.Plokin vastaanotto ja hyökkäyspeli ei toiminut.
Kolmanteen erään Ploki tuli hyvällä sykkeellä, hetkessä tilanne oli 8-3, mutta Virin kokenut joukkue tuli taistelen mukaan. Merle Vilu päätti vahvasti hyökkäyksiä Plokin kenttään. Hyvästä taistelu ei ihan rittänyt. Neljättäkin erää Viri vei selkeästi. Tilanteessa 17-23 Plokin Saara Niemisen päästyä aloittamaan alkoi tapahtua. Virin vastaanotto horjui, Plokin puolustus-ja hyökkäyspeli heräsi täyteen hurmokseen. Saana Suokkaan passipeli löysi kuumat pelaajat esiin. Jenni Tuovila käsi teki eniten tuohoisaa jälkeä. Tiukkojen jatkopallojen jälkeen Ploki vei erän 28-26.
Viidettä erää alkua hallitsi Ploki, puolia vaihdettiin 8-6 vierailijoiden johdossa. Tilanne kuitenkin kiristyi.Erä käännekohta oli Henna Hämäläinen torjunta tilanteeseen 13-12, jossa hän nappasi Vilun yksin kiinni ja heti perään Henna teki ässäaloituksen. Viimeisen pisteen jujutti Tuovila onnistuneesti Virin kenttään.
Koko Plokin joukkue pelasi nousujohteisesti. Joukkueen osaamisen tasosta kertoo sen monipuolinen taito. Saana Suokaan uusi rooli oli passari liberopaidan sijaan. Henna Hämäläinen pelasi ensimmäisen kokonaisen ottelun keskellä.Tämä oli joukkueen ensimmäinen voitto ylemmässä lohkossa. Ensi sunnnuntaina Ploki saa vieraat Siilinjärveltä. Peli Salettia alkaa klo 14.00. Pelipaikkana on tuttu Pihtipudssali.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.