A-tytöt välieriin

Plokin A-tytöt selviytyivät SM-sarjan ylemmässä lohkossa jatkoon. Kouvolassa pelattujen toisen kierroksen pelien jälkeen Ploki sijoittui lohkon toiseksi. Sen neljästä joukkueesta kolme pääsi maaliskuun lopussa pelattaviin välieriin.
Avauspelissä Ploki kukisti selkeällä ja vähävirheisellä pelillä Kouvolan.Voiton myötä varmistui varma pääsy välieriin. Toinen peli olikin taapertamista,vaikka voitto tulikin Tawast Volleysta 2-1. Ottelu kääntyi kolmannessa erässä Kiia Paanasen vahvoihin ja taitaviin aloituksiin.
Viimeisessä ottelussa lohkovoittaja MesTo joutui välillä tiukoillle. Plokin hyvä ja yritteliäs peli pohjusti tekemisen meiningin, vaikka peli hävittiin 0-2 tuloksena tavoitteiden onnistuminen jatkopaikka välieriin.
Joukkue Kouvolassa: Kiia Paananen, Johanna Oikari,Henna Hämäläinen,Henna Matkaselkä, Noora Heikkinen, Elina Markkanen, Saara Nieminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.