Vipinä ei vapissus

Plokin naisjoukkueen kakkosarjan ylempi jatksarja jatkui Kuopiossa. Peli Vipinää vastaan oli tasainen, mutta tällä kertaa pisteet jäivät Savoon erin 3-1.

Plokin kuusikko Henna Hämäläinen, Elina Markkanen , Jennika Kovalainen, Saara Nieminen, Mira Pienmäki ja Noora Heikkinen vahvisettuna ikiliikkuja libero Saana Suokkaalla sai hyvän aluan voittamalla ensimmäisen erän 25-19. Varsinkin Noora Heikkisen aloitukset aiheuttivat päävaivaa vastustajalle. Kokonaisuudessa hyvä tasainen erä.

Toinen erä lähti vaisusti käyntiin. 1-7 tappioasema lamaannutti Plokin tekemisen. Aloitukset ja vastaanotto ei sujunut, eikä puolustusaktiivisuus ollut parasta. Erä menkin selkeästi Vipinälle.
Kolmas erä oli vuoristorataa.. Molemmilla oli omat hetkensä voittaa erä, mutta kotijoukkue sai jatkopisteissä onnistui voittamaan kaksi pistettä peräkkäin. Niukka 26-28 tappio Plokille.

Peli jatkui neljännessä erässä vaihtelevana. Ploki sinnitteli loppuun saakka, mutta Kuopion kokenut peliporukka hoiteli erän ex-liigapeluri Anne Tiihosen johdolla. 26-24.

Huolimatta niukkasta tappiosta Plokissa oli hyviä välähdyksiä. Päivän pirteimmät olivat Elina Markkanen , Saara Nieminen ja Saana Suokas,