D-pojille menestystä

Plokin D- poikien kausi jatkui lauantaina Saarijärvellä. Kahdella tyttöpelaajalla vahvistettu joukkue osoitti että kun syyskaudella pystyttiin ottamaan yksittäisiä erävoittoja, nyt on jo kaikki mahdollista.
Ensimmäisessä ottelussa oli vastassa Korpilahden Pyrintö. Ploki hallitsi kaikkia kolmea erää, ja hyvän vastaanottopelin ansiosta pystyttiin hyökkäämään monipuolisesti.
Toisessa ottelussa hyvä vire jatkui Saarijärven Pullistusta vastaan. SaPun pojat sortuivat välillä helppoihin virheisiin, ja vaikka toinen erä menikin vastustajalle, oli ensimmäinen otteluvoitto SaPusta tosiasia. Hyvästä asenteesta kertoo hävityn erän nousu 8 piteen takaa-ajoasemasta vielä tasoihin 21-21.

Tulokset:
Ploki- KoPy 3-0 (25-19, 25-21, 25-14)
Ploki- SaPu 2-1 (25-17, 21-25, 25-15)

D- poikien sarja jatkuu ainakin kahden turnauksen verran, toinen Korpilahdella ja toinen Pihtiputaalla. Turnausajankohdat tarkentuvat lähiaikoina.