Aluekisat alkavat

Kisaohjelma
perjantai 15.1.2010
16.00 Majoittuminen , Putaanvirran koulu
17.00-19.00 Päivällinen, Tahkonpolun koulu
17.30 Pelit alkavat , Pihtipudassali (pojat, tytöt 1), Putaanvirta (tytöt 2)
19.30 Avajaiset, Pihtipudassali
20.00 Pelit jatkuvat

Turnaus toimii maajoukkuekatsastustapahtuman lisäksi myös sääntökokeilupaikkana. Suomen lentopalloliiton valmennuspäällikkö Antti Paanasen mielestä alueturnaus on hyvä paikka kokeilla niitä.

Aluejoukkueiden SM-kisat ovat olleet myös loistava paikka testata uusia sääntöjä, kuten tässäkin turnauksessa käytössä oleva pakollinen hihavastaanotto. Näillä normaaleista säännöistä poikkeavilla säännöillä halutaan painottaa tietyn teknisen osa-alueen käyttöä tai ohjata pelin painopistettä tiettyyn suuntaan.
Kokemukset näistä kokeiluista ovat olleet hyviä ja puoltavat paikkaansa. Tässä turnauksessa on nyt käytössä ensimmäistä kertaa kokeilu, jossa kunkin alueen 1-joukkueet pelaavat samassa alkulohkossa ja 2-joukkueet samassa. Kokemuksen jälkeen päätämme, miten jatkossa toimitaan. toteaa Paananen.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.