Plokin miehet saapuvat peliareenalle

Muutaman vuoden jälkeen Pihtiputaan Plokin miestenjoukkue lähti tälle kaudelle mukaan Keski-Suomen sarjaan. Joukkue koostuu kokeneista ja tulevaisuuden pelimiehistä. Kokemusta eniten löytyy Muurasjärveltä aikanaan maailmalle lähteneestä Mikko Pesosesta, jolta löytyy mm 80 SM-liigapeliä.
Joukkueen valmentaja ja passari Mikko Vaittinen iloitsee siitä,että sunnuntaina Ploki pääsee pelaamaan kotisaliin.
– Ottelut pelataan kolmen joukkueen turnauksina. Pelissä pelataan kolme erää, jokaisesta voitetusta saa aina yhden pisteen.Toivottavasti katsomoon tulisi porukkaa kannustamaan meitä kauden parhaisiin suorituksiin, toivottelee Vaittinen.
Turnaus alkaa sunnuntaina 10.1.klo 12 Pihtipudassalissa. Avausottelussa Ploki pelaa HuKi Jyväskylä vastaan,klo 13.30 Leivonmäen Pyry-Huki ja turnauksen päättää n. klo 15.00 Ploki-Pyry peli.
Turnaukseen yleisöllä on vapaa pääsy.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.