Ploki ylempään jatkosarjaan

Plokin naisten kakkossarjan joukkueen kotivoitto Laihian Lujan kolmosjoukkueesta 3-1 (22-25,25-19,25-18,25-21)takasi sille paikan lohkon kolmanneksi paremmalla erätuloksella kuin Laihia. Plokin eräluvut olivat 22-20. Vastaavasti Laihian 19-18.Tammikuussa jatkuvassa ylemmässä jatkosarjassa joukkueet on jaettu maantieteellisesti kahdeksaan kuuden joukkueen lohkoon. Plokin lid lisäksi lohkosta jatkoon selvisivät Puijo Volleyn juniorit ja Alavieskan Viri
Plokin pelin alku oli tahmeaa, joukkue teki paljon hyökkäysvirheitä, eikä puolustupeli toiminut. 22-25 tappioerän jälkeen joukkue löysi kuitenkin pikkuhiljaa oman pelijuonen. Aloitus-ja vastaanottopeli parani ottelun kuluessa. Pelaajien tekemiseen tuli pikkuhiljaa onnistumisia myös jatkopallojen pelaamisessa.
Laihian vahvuus oli kova puolustuspeli ja muutamat aloitussyöttäjät, jotka horjuttivat ajoittain Plokin vastaanottoa. Vastaavasti heidän torjunta- ja hyökkäyspeli oli vaisumpaa kuin kotijoukkueen. Plokin Mira Pienmäki oli joukkueen palkittu pelaaja, joka hyvän hyökkäyspelin lisäksi pelasti muutaman pallon peliin tiikerillä. Molemmat passarit Kiia Paananen ja Henna Hämäläinen pelasivat pelin puoliksi.Passipelin pyörittäminen onnistui sen mukaan miten Plokin vastaanottopeli toimi. Hyvistä nostoista tuli mukavia paikkoja hyökkääjille, vaikeista tilanteista jouduttiin antamaan helppoja jatkopalloja vastustajalle.
Jokainen plokipelaaja nosti kuitenkin tekemisen tasoa ottelun aikana.Omien virheiden määrä väheni oikealla hetkellä. Ansaittu voitto ja ylempisarjanpaikka olivat siitä palkinto. Palkitut: Ploki: Mira Pienmäki, Laihia: Janette Kangas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.