Ploki kiusasi Alavieskaa

Plokin naisten kakkossarjaottelu sarjaa johtavaa Alavieskan Viriä vastaan oli varsin erikoinen. Kotijoukkue Viri oli parempi 3-2 (5-19,24-26,25-15,21-25,15-10).
Erilaisten päällekkäisyyksien ja otteluruuhkien takia peli pelattiin perjantai-iltana klo 19.30.Plokin pelilista ei ollut pitkä, mutta siitä löytyi innokkuutta sitäkin enemmän.
Ensimmäinen erä sujui kotijoukkueen tahtiin.Toinen haki uomiaan, mutta Elina Markkasen aloituksilla Ploki heräsi eloon ja pitkän viivytystaistelun jälkeen vierasjoukkue nappasi 26-24 erävoiton. Pitkän tauon jälkeen Plokin peli jämähti jumiin, eikä pienoinen kirikään auttanut.Neljänteen löytyi Plokiin uutta ruutia. Passari Kiia Paananen pääsi pyörittämään hyökkäyspeliä mukavasti. Markkasen ja Anne Harimon ratkaisulla pallo alkoi uppoamaan vastustajan kenttään.Joukkueen ensi kertalainen Johanna Oikari väläytteli kovaa pomppuaan.Neljäs erä tulikin hyvällä pelillä.
Ratkaiseva viides erä lähti hyvin käyntiin. Ploki johti sitä puolten vaihtoon saakka. Saara Niemisen ja Tuire Koljosen tehoaloitukset toimivat.Harmittavasti vastustajakin paransi lopussa, voittaen Plokin 15-10.
Ploki pelissä oli parasta tekemisen ilo ja onnistumiset, joita tulettiin kunnolla BUENOO!!! huudoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.