Ploki haki vieraspisteet Kokkolasta

Plokin naisten joukkue 3-1 (25-19 ,23-25,25-19,25-19) voitto Kokkolan Tiikereistä oli samalla Plokin ensimmäinen kakkossarjan vieraspelivoitto. Sunnuntai-ilta klo 19.00 alkanut peli sujui vaihtelevasti. Molemmilla joukkueilla omat vahvat ja heikot hetkensä. Plokin vahvuus tuli kuitenkin paremmassa verkkopelissä ja aloitusruudussa. Tiikereiden parhaat kyvyt tulivat esiin yritteliäällä puolustuspelaamisella, joka Plokilla oli ajoittain epävireistä.

Ploki pelasi kuudella pelaajan ja liberon joukkueena. Pelissä ei voinut tehdä vaihtoja, joten pelaajien pieni paine onnistua näkyi välillä hermostuneena tekemisenä. Pelin loppua kohden Ploki sai ruotunsa parempaan kuntoon. Jenni Tuovila oli mukana Pislaplokista kehityspelaajana. Hän kävikin lyömässä kentän kovimmat pommit vastustajan kenttään. Yhteistyö passari Kiia Paanasen kanssa sujui etukentällä hyvin, kolmen metrin hyökkäys oli epävarmempaa. Keskipelaajista Tuire Koljonen oli tehokas aloitusputkissa ja Mira Pienmäki teki hyvin torjuntaseinää Jennika Kovalaisen kanssa. Yleispelaaja Saara Niemisen parhaat avut tulivat jälleen aloitusruudussa. Libero Saana Suokas pääsi vauhtiin ottelun loppupuolella.

Plokin seuraava peli perjantaina Alavieskassa klo 19.30.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.