Plokille puhdas 3-0 voitto

Plokin naisten kakkosarjajoukkue otti kauden ensimmäisen 3-0 (25-18,25-17,27-25) voittonsa. Kotijoukkue oli vahvempi verkolla kuin vastustaja Himangan Urheilijat, joka puolusti välillä isolla sydämmellä,vaikka Ploki hyökkäsikin välillä kovalla kädellä.
Plokin tehotykkinä toimi Jenni Tuovila, joka pelasi kokonaisuudessaan hyvän pelin. Passareista Kiia Paananen onnistui passipelissään löytämään oikeat ratkaisijat. Kapteeni Mira Pienmäki teki totutusti vahvaa työtä verkolla torjuen ja hoitaen paterit vastustajan kenttään.
Kahdessa ensimmäisessä erässä Himanka roikkui tasaisesti Plokin mukana erän puoleen väliin,jonka jälkeen kotijoukkue karkasi erävoittoon. Kolmannessa erässä HU pelasi rohkeasti, heidän riskialoitukset onnistuivat ja muutamat huikeat puolustukset siivittivät jo 22-18 johtoon,mutta ratkaisuhetkellä Ploki heräsi peliin. Tiukka loppurutistus tuotti kotijoukkueelle toivotun tuloksen 27-25. Hyvä loppukiri oli hyvä päätös pelille.