F-ikäiset Leppävedellä

Lauantaina alkoi lentopallokauden ensimmäinen toimintapäivä F-ikäisille. Keski-Suomen maakuntajaoston ja Leppäveden Lepän isännöimä päivä alkoi alkulämmittelyjen jälkeen taitomerkkirastien suorittamisella. Kahdeksan taitomerkkiä käytiin onnistuneesti läpi pallonkäsittelyn ja muiden tekniikkaharjoittelujen merkeissä. Ennen varsinaisia pelejä oli vielä rentoutusharjoitus, mikä olikin useimmille junnuille ihan uusi kokemus.

Joukkueita oli Leppäveden Lepän ja Plokin lisäksi Korpilahdelta ja Petäjävedeltä. Plokin peli oli kahdessa ensimmäisessä pelissä vielä hieman hakusalla, joten voitot vierähtivät pelin iloisuudesta huolimatta vastustajille. Sen sijaan kaksi seuraavaa peliä olivat riemullisia myös tuloksellisesti, sillä niissä merkittiin urheiden taistelujen jälkeen Ploki voittajaksi. Reissun tärkein anti oli kuitenkin reilu kisailu muiden keskisuomalaisjoukkueiden kanssa. Harjoituksiin tuntui jo palavan mieli tulomatkalla, vaikka päivälle pituutta venyikin.

Joukkueessa pelasivat tällä kertaa Toni Haapapuro, Noora Hakonen, Joonatan Kemppainen ja Aleksi Nappi.
Seuraava Keski-Suomen yhteinen toimintapäivä on Petäjävedellä tammikuun puolivälissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.