B-tytöillä tuloksekas pelireissu

Plokin b-tytöt tekivät kahden päivän reissun Nurmoon. Tuloksena kuudesta pelistä oli neljä voittoa ja paikka kahden viikon päästä pelattavaan alueen lopputurnaukseen. Otteluruuhka johtui pelaajien sairaus-ja edustusmatkojen takia.
Ploki pelasi perjantaina Nurmon Jymyä vastaan kaksi ottelua. Ploki pystyi haastamaan erän verran molemmissa peleissä. Plokin taisteluilme oli vahva, vaikka takkiin tulikin 0-2 molemmissa peleissä. Pelaajien otteissa oli hyvä meininki ja samalla asenteella joukkue päätti jatkaa heti seuraavan päivän peleissä.
Aamun ensimmäinen vastus oli Vaasan Vasama, joka oli ehdottomasti voitettava, jotta päästäisiin lohkon kolmen parhaan joukkoon. Alun hapuilun jälkeen Ploki jyräsi kovalla aloituksella ja vahvalla yrittämisellä Vaasan kumoon 2-0. Parhaiten aloitusruudussa viihtyi Henna Hämäläinen, joka teki peräti 16 aloitusta peräkkäin. Emma Liukko löysi hyvin passeillaan Elina Markkasen ja Jennika Kovalaisen.
Heti perään Ploki pääsi pelaamaan lohkon kakkospaikasta Laihiaa vastaan. Ensimmäinen erä oli tiukkaa vääntöä, mutta Plokin terävämpi ote verkolla ja kentällä käänsi erän 25-21 putaalaisille. Toinen erä eteni tasaisesti tilanteeseen 8-8. Sen jälkeen Susanna Parkkosen aloitusvuorolla Ploki karkasi 18-8 johtoon, joka piti loppuun saakka. Plokin puolustuspeli toimi jälleen tehokkaasti. Libero Anna Turunen oli vahva vastaanotossa ja kaksikko Kovalainen ja Markkanen tykittivät tärkeät pisteet verkolla.
Turnauksen kaksi viimeistä peliä Ploki pelasi Kurikan Ryhtiä vastaan, Ploki pelasi ensimmäisen ottelun itselleen vahvoilla aloituksillaan. Kaikki pelaajat kävivät kentällä mm, Kristiina Minkkinen aloitusvuorolla tuli kuusi pistettä. ja syksyllä lentopallon aloittanut Johanna Oikari pelasi ensimmäisen kokonaisen virallisen lentopalloerän. Selkeät 25-7,25-6 erävoitot tekivät seuraavasta pelistä turnauksen heikoimman. Peli kääntyi kuitenkin Plokille riittävän kovalla aloituksella ja vastustajan omilla virheillä.
Viikonloppu oli osoitti,että Plokin b-tytöt ovat edenneet taas askeleen eteenpäin. Omat suoritukset ovat varmistuneet ja joukkuehenki oli erinomainen. Kahden viikon päästä pelataan lopputurnaus. Pelipaikka on vielä avoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.