Plokin peli hakee uomiaan

Plokin naisten peli kakkossarjassa hakee uomiaan. Viikonlopun peli Pielavedellä ei tuonut kaivattuja pisteitä, vaikka niitä oli tarjolla.Puijo Volleyn Juniorit voitti Plokin 3-1 (25-15,22-25,25-20,25-18).

Ploki lähti ensimmäiseen erään parin vuoden tauon jälkeen mukaan tulleen Kiia Paanasen passipelillä. Hyvistäkään Kiian tarjoilemista paikoista Plokin pelaajat tekivät pehmeitä ratkaisuja.Puijon tytöt olivatkin selkeästi parempia varsinkin Anni Huovinen ja Riitta-Liisa Kärkkäinen hyökkäsivät tehokkaasti.
Toiseen erään Paanasen tilalle tuli Henna Hämäläinen Kiian jäädessä yleispelaajan paikalle. Erän alku sujui Puijon merkeissä. Huovisen aloitusvuorolla kotijoukkue karkasi jo 9-2 johtoon. Sen jälkeen Ploki nousi kuitenkin peliin parantaen tekemistä hyvälle tasolle. Erässä nähtiin Plokin parhaimmat suoritukset.Varsinkin libero Saana Suokas ja keskipelaaja Mira Pienmäki hoitivat ruutunsa tehokkaasti.
Plokin hyvä tekeminen jatkui kolmannessa erässä. Vieras joukkue piti ohjaksia käsissään. Selkeä Plokin hallinta tilanteessa 15-13 kääntyi kuitenkin mollivoittoiseksi. Hetkessä peli kääntyi Puijolle. Plokin vauhti pysähtyi loppueräksi.
Sama meninki jatkui myös neljännen erän ajan . Vierasjoukkueen peli aaltoili laidasta laitaan. Todellinen tappelu voitosta jäi kuitenkin tekemättä, vaikka Puijonkin peli takkusi, mutta ei niin paljoa kuin Plokilla.
Plokin pirtein oli libero Sanna Suokas, joka hoiteli tonttinsa ilman isoja virheitä. Seuraava kakkossarjaottelu on sunnuntaina. Pihtipudas-salissa vierailee Himangan Urheiljat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.