C-tyttöjen pelivire tallella

Alajärvellä käydyssä turnauksessa C-tyttöjen hyvä pelivire jatkui, vaikka ensimmäisessä ottelussa Nurmon Jymy 96 selkään antoikin. Ensimmäistä erää Jymy johti 6-0, ja plokilaisten piti käydä aikalisällä kuulemassa, että oli menossa lentopallo-ottelu. Siitä Plokin kone käynnistyi pikkuhiljaa ja toi erävoiton 25-15. Toisessa erässä muutamia “uinahtamisia” lukuunottamatta plokittaret pelasivat ja taistelivat hyvin, silti erä Jymylle 25-21. Kolmanteen erään Nurmo sai vahvan alun ja nyt se ei luovuttanut valtikkaa vaan vei erän 15-10 pelillä, johon Ploki ei pystynyt vastaamaan.
Toiseen otteluun verkon toiselle puolen tuli Alajärven Ankkurit 96/2. Plokin ei tarvinnut pistää tähän peliin parastaan korjatessaan pisteet kotiin 2-0 (25-9, 25-15).
Kolmanteen otteluun putaalaiset varautuivat taistelemaan, sillä vastassa oli JyväsLentis. Ensimmäinen erä oli kuin toisinto viime turnauksesta. JyLe meni muutaman pisteen etumatkalla, joka Plokin onneksi pysähtyi 23:en plokilaisten edetessä 25:en pisteeseen. Toiseen erään jyväskyläläisten taisteluhalut olivat laantuneet, erä helpohkosti pohjoisen Keski-Suomen tytöille 25-14.
Alkusarjan viimeinen turnaus on Nurmossa sunnuntaina 29.11., jossa Plokilla on neljä peliä.