Laihia ei lahjoittanut pisteitä

Laihia Luja –Ploki 3-1 (25-118,25-20,21-25,25-18)

Plokin nuori kakkossarjajoukkue vietti isänpäivää Laihialla. Kotijoukkue oli lähes koko ajan askeleen edellä vierailijoita. Ottelun kaksi erää olivat kotijoukkueen hallintaa. Plokin pelissä oli alussa käynnistysvaikeuksia. Aloitukset eivät onnistuneet eikä viitospaikan puolustus toiminut parhaalla tavalla. Otteisiin tuli pikkuhiljaa parempi ote. Pallot alkoivat löytymään oikeaan osoitteeseen. Ilman varsinaisia passareita tuuranut libero Saana Suokas löysi paremmin hyökkääjät. Joukkueen kapteeni Mira Pienmäki teki eniten tuhoja vastustajan peliin. Plokin aloitukset onnistuivat horjuttamaan Laihian vastaanoton. Lisäksi vierasjoukkueen jatkopallot pelattiin tarkasti Suokkaalle. Kolmas erä olikin Plokin juhlaa.
Neljäs erä aaltoili vuorotellen, mutta Laihia karkasi muutamalla vahvalla aloituksella karkuun. Lopussa Ploki taisteli muutaman pisteen, mutta Laihia päätti erän ja ottelun plokilaisten puolustusvirheeseen.
Ensi sunnuntaina Ploki jatkaa vieraspelillä Pielavedellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.